Legumele congelate sunt preferate in sezonul rece cand varietatea de legume proaspete este mult mai scazuta. Pierderea initială de substante nutritive din timpul congelarii este compensata de pierderea mult mai mica pe perioada de pastrare a legumelor congelate. Pentru conservare nu se folosesc aditivi, deoarece procesul de congelare este suficient pentru pastrarea aromelor.
Pentru a fi mai gustoase putem folosi putina grasime de calitate superioara (ulei de palmier, ulei de masline), lipidele facilitand metabolizarea substantelor din legume care sunt solubile in grasimi si uleiuri, cum ar fi carotenoizii, vitamina E si vitamina K.
Pentru a putea satisface asteptarile tuturor partenerilor nostri dispunem de un portofoliu variat de legume congelate.
Produse alimentare
Cafea,
Ceai,
Faina,
Zahar,
Ulei,
Otet,
Orez,
Malai,
Conserve,
Dulciuri,
Mustar,
Ketchup,
Paste fainoase,
Bere,
Vin,
Energizante,
Sucuri,
Ape,
Bauturi alcoolice
Produse alimentare proaspete si congelate
Produse intretinere si igiena