Vinul este apreciat pentru aportul crescut de : A, B1, B2 si de saruri minerale. Vinul rosu, care contine si tanin, actioneaza pozitiv asupra sistemului nervos central si ajuta la stimularea sucurilor care participa la digestie.Vinul alb poate inlesni evacuarea toxinelor din ficat si usureaza respiratia. In cazuri usoare de gripa sau raceala, poate fi folosit pentru a spori capacitatea de aparare a organismului
Consumul moderat de vin are efecte terapeutice asupra inimii si circulatiei sanguine, ameliorand depresiile usoare si anemia. Un consum moderat de vin curat combate efectele colesterolului si este remediu dovedit contra cancerului de toate tipurile.
Diferentele dntre tipurile de vin, spre exemplu sec, demisec, dulce, demidulce, sunt date de concentratia de glucide, care este binenteles cea mai mare la vinurile dulci.
Pentru a putea satisface asteptarile tuturor partenerilor nostri dispunem de un portofoliu variat de vin.
Produse alimentare
Cafea,
Ceai,
Faina,
Zahar,
Ulei,
Otet,
Orez,
Malai,
Conserve,
Dulciuri,
Mustar,
Ketchup,
Paste fainoase,
Bere,
Vin,
Energizante,
Sucuri,
Ape,
Bauturi alcoolice
Produse alimentare proaspete si congelate
Produse intretinere si igiena