Legumele sunt, pentru noi, cea mai importanta sursa de vitamina C, vitamine din grupa B si betacaroten. Betacarotenul (o faza premergatoare a vitaminei A) se gaseste in aproape toate legumele, dar in mod special in morcovi, varza alba si spanac. O cantitate importanta de vitamina C ne-o ofera ardeiul gras, varza creata si broccoli. Iar substantele vegetale secundare, atat de importante pentru sanatatea noastra, care confera plantelor aroma, culoare si gust, sunt prezente – in cantitati diferite – in toate legumele. Asupra noastra ele au un efect antibacterian, intaresc sistemul imunitar sau pot preveni imbolnavirea de cancer.
Pentru a putea satisface asteptarile tuturor partenerilor nostri dispunem de un portofoliu variat de legume.
Produse alimentare
Cafea,
Ceai,
Faina,
Zahar,
Ulei,
Otet,
Orez,
Malai,
Conserve,
Dulciuri,
Mustar,
Ketchup,
Paste fainoase,
Bere,
Vin,
Energizante,
Sucuri,
Ape,
Bauturi alcoolice
Produse alimentare proaspete si congelate
Produse intretinere si igiena