Orezul este cel mai popular tip de cereale la nivel mondial. Consumul acestui tip de cereale fara gluten s-a dublat in ultimele trei decenii.
Orezul integral este procesat mai putin, motiv pentru care are un continut nutritional ridicat spre deosebire de orezul alb care, datorita faptului ca este procesat mai mult, are o valoarea nutritiva mai mica. Un alt criteriu important de clasificare este lungimea bobului de orez – scurt, mediu si lung.
Orezul, bogat in carbohidrati, este o sursa excelenta de energie pentru organism. Daca mai adaugam faptul ca el ajuta in buna functionare a creierului, ca fibrele din orez ajuta tractul digestive si ca confera senzatia de satietate intelegem de ce orezul este atat de apreciat din ce in ce mai multe persoane.
Orezul se combina cel mai bine cu legume fie crude, fie gatite, cu leguminoase, dar si cu alte cereale. In schimb, nu se combina cu proteine de origine animala: carne, lactate, oua si nici cu fructe.
Pentru a putea satisface asteptarile tuturor partenerilor nostri dispunem de un portofoliu variat de orez.
Produse alimentare
Cafea,
Ceai,
Faina,
Zahar,
Ulei,
Otet,
Orez,
Malai,
Conserve,
Dulciuri,
Mustar,
Ketchup,
Paste fainoase,
Bere,
Vin,
Energizante,
Sucuri,
Ape,
Bauturi alcoolice
Produse alimentare proaspete si congelate
Produse intretinere si igiena