Malaiul, numit popular si prietenul intestinului subtire, este un inlocuitor de nadejde al produselor de panificatie.
Porumbul contine multe hidrocarburi, amidon, albumine, vitamine din grupul B, vitamina E, fier, fosfor, magneziu, zinc si potasiu.
Malaiul este utilizat in bucataria traditionala romaneasca sub forma de mamaliga. Considerata initial hrana saracilor, mamaliga poate fi acum intalnita pe masa tuturor romanilor. S-a observat ca persoanele care cosuma regulat mamaliga au o incidenta a bolilor hepatice de zece ori mai mica si anumite probleme generate de hipotiroidie precum ingrasarea, somnolenta, lipsa de tonus, sunt reduse considerabil.
Pentru a putea satisface asteptarile tuturor partenerilor nostri dispunem de un portofoliu variat de malai.
Produse alimentare
Cafea,
Ceai,
Faina,
Zahar,
Ulei,
Otet,
Orez,
Malai,
Conserve,
Dulciuri,
Mustar,
Ketchup,
Paste fainoase,
Bere,
Vin,
Energizante,
Sucuri,
Ape,
Bauturi alcoolice
Produse alimentare proaspete si congelate
Produse intretinere si igiena